Schoolvoorstelling: Trimuztache - Doe Dan Iets

vijfde en zesde leerjaar - GEANNULEERD

  • vrijdag23 april 2021van10tot11uur
  • vrijdag23 april 2021van13.45tot14.45uur
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een multimediale muziektheatervoorstelling die oorzaken en gevolgen van de klimaatverandering door het versterkte broeikaseffect op een originele en bevattelijke manier laat zien. De ernstige gevolgen van deze problematiek worden niet uit de weg gegaan maar de voorstelling geeft vooral een positieve impuls en een aantal stappen die kinderen in schoolverband of thuis kunnen zetten in de strijd tegen verdere klimaatopwarming. 

DOEN.
DOE. DAN. IETS. NU!

Muziektheater rond klimaatuitdagingen met wervelend acteerwerk, livemuziek, grappige sketches, knappe animaties en projecties, virtuoze mime en verrassende ontknopingen.

‘Doe Dan Iets’ is ontwikkeld in opdracht en met de steun van ‘MOS, duurzame scholen, straffe scholen’ van de Vlaamse overheid, departement omgeving. Een coproductie van Klaboem, Carloconitheater en Compagnie de OorSprong; samen het theatercollectief  Trimuztache.

Op dinsdag 9 februari is het Dikketruiendag.

Bezetting

Steef Coorevits, Carlos Decoene, Yves Bondue (spel, livemuziek, tekst), Fernand Bernauw & Naami (audio-opnames), SPINSEL (animaties, multimediale omgeving)

Cultuurcentrum Evergem

Leeftijd

vanaf 10 tot 12 jaar