Schoolvoorstelling: Trimuztache - Doe Dan Iets

vijfde en zesde leerjaar

  • dinsdag9 november 2021van10tot11uur
  • dinsdag9 november 2021van13.45tot14.45uur
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze multimediale voorstelling laat de oorzaken en gevolgen van de klimaatverandering door het versterkte broeikaseffect op een artistieke en bevattelijke manier zien. De ernstige gevolgen van deze problematiek worden niet uit de weg gegaan maar de voorstelling geeft vooral een positieve impuls en een aantal stappen die kinderen in schoolverband of thuis kunnen zetten in de strijd tegen verdere klimaatopwarming. 

DOEN.
DOE. DAN. IETS. NU!

Muziektheater rond klimaatuitdagingen met wervelend acteerwerk, livemuziek, grappige sketches, knappe animaties en projecties, virtuoze mime en verrassende ontknopingen.

‘Doe Dan Iets’ is ontwikkeld in opdracht en met de steun van ‘MOS, duurzame scholen, straffe scholen’ van de Vlaamse overheid, departement omgeving. Een coproductie van Klaboem, Carloconitheater en Compagnie de OorSprong; samen het theatercollectief  Trimuztache.

Bezetting

Steef Coorevits, Carlos Decoene, Yves Bondue (spel, livemuziek, tekst), Fernand Bernauw & Naami (audio-opnames), SPINSEL (animaties, multimediale omgeving)

Leeftijd

vanaf 10 tot 12 jaar