Schoolvoorstelling: Theater FroeFroe - Killie Billie

vijfde en zesde leerjaar

  • dinsdag7 november 2023van10 uurtot11 uur
  • dinsdag7 november 2023van13.45 uurtot14.45 uur
Samen met kinderen eropuit!

Op een dag komt de crash. Papa en mama gaan uit elkaar. RudyRUDY, Billie’s vriend, vindt het wel goed, want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen, twee keer kerstmis, +vaders, +moeders, +broertjes en +zusjes en wat hier niet mag, kan daar weer wel. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen vaders en moeders, dus maken ze er veel en vooral verschillende.

Als kind wil je echter maar één ding, dat papa en mama gelukkig zijn. En vooral dat ze terug samen zijn. Enkel het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd op de eerste die hij of zij ziet. Daar wil Billie vol voor gaan.

‘Killie Billie’ is een waanzinnige rollercoaster vol spannende momenten met figurentheater, livemuziek door Fortress en video. Niet voor watjes!

Speel het digitaal theaterspel 'Voor De Show' waarmee je je leerlingen warm maakt voor deze voorstelling en we je virtueel rondleiden in het cultuurcentrum.

Bezetting

Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans (spel, poppen), Hanne Torfs (spel, poppen, livemuziek), Ruben Den Brok, Anke Verslype (livemuziek), Marc Maillard (regie), Yves De Pauw & cast (tekst) 

Leeftijd

vanaf 10 tot 12 jaar

Info