Muziekclub N9 op het Kasteeldomein van Wippelgem: SPINVIS

in samenwerking met N9

tickets
  • zaterdag28 augustus 2021van19.30tot23.30uur

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Tijdens het laatste weekend van augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.

Erik de Jong alias Spinvis is in twintig jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als 'Dagen Van Gras, Dagen Van Stro' (2005), 'Tot Ziens, Justine Keller' (2011) en 'Trein Vuur Dageraad' (2017).

Nieuwe muziek is onderweg en laat niet lang op zich wachten. '7.6.9.6.' verschijnt op 2 oktober, en dat in tal van gedaanten: op vinyl, cd en digitaal. Het vinyl en de cd gaan desgewenst vergezeld van een door Erik de Jong vervaardigd prentenboek met driehonderd afbeeldingen.

Kasteeldomein van Wippelgem