Muziekclub N9 op het Kasteeldomein van Wippelgem: JASPER STEVERLINCK

in samenwerking met N9

tickets
  • zondag29 augustus 2021van19.30tot23.30uur

Muziekclub N9 organiseert de hele zomer van 2021 coronaproof concerten op externe locaties in het Meetjesland. Tijdens het laatste weekend van augustus eindigt deze mooie concertreeks in de Moestuin van het Kasteeldomein van Wippelgem. Dit beschermde, ommuurde monument zal het decor vormen voor concerten van een aantal muzikale toppers. De concerten zijn een samenwerking tussen muziekclub N9 en Cultuurcentrum Evergem.

Jasper Steverlinck is eindelijk waar hij moet zijn: bij de essentie. Op zijn laatste album 'Night Prayer' (2018) draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Dat hij een fenomenaal zanger is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Maar als songschrijver heeft hij zo'n reuzensprong gemaakt, dat hij je helemaal van je sokken blaast.

Live is Jasper Steverlinck niet minder dan indrukwekkend. Hij brengt songs van zijn laatste plaat én licht een tipje van de sluier van een nieuw album dat in de loop van 2022 zal uitkomen. Verwacht rauwe emoties en herkenbare gevoelens.

Kasteeldomein van Wippelgem