Duo Diesel - De Grote Desillusie Show

Nederland

Tickets
  • zaterdag22 februari 2025om19 uur

De voorstelling is een mix van goochelen, jongleren, grappige hersenacrobatiek en een doorzichtige illusie, gebaseerd op de façade van succes in het circus en op de sociale media. In een wereld vol hoogtepunten op INSTA, TikTok en Facebook, nu eindelijk een voorstelling vol dieptepunten. Duo Diesel speelt op een vermakelijke manier met angst, vergissingen en onvermogen. Hoe belangrijk het is om de lat niet te hoog te leggen, want hoe hoger de verwachting, hoe groter de teleurstelling. Kortom: de perfecte imperfecte show.

Twee acrobaten staan op hun handen, goochelen met meer ballen dan je kan tellen en doorbreken vooral de muur tussen de wereld van het publiek en de spelers.

Het gezelschap van topjongleur Marco Bonisimo en acrobaat, muzikant Tonny Mulder brengt humoristisch - soms absurd - circustheater en speelt ruim tien jaar samen. Altijd op zoek naar nieuwe theatrale mogelijkheden om circus net iets anders te beleven. Met scheerschuim, moderne dans en een bladblazer. Een voorstelling vol verbazing en humor. Je komt toch ook!?

Bezetting

Marco Bonisimo, Tonny Mulder (spel, livemuziek)

Leeftijd

vanaf 7 jaar

Info