TE GAST - DE HOE - Vechtstuk

CultuurCentrum De Herbakker

Koop tickets
  • donderdag16 februari 2023van20.30 uurtot22 uur

‘Vechtstuk’ begint meteen met een knal – een kletterende ruzie tussen een man en een vrouw, een koppel. De verwijten vliegen in het rond, over banale details en onoverkomelijke breekpunten, over het groot- en kleinmenselijke, wanhopig en woedend. Tot het laatste onvertogen woord gevallen is en de strijdende partijen door hun munitie heen zijn.

Dan begint het stuk écht. Want hoe geraak je terug on speaking terms nadat het onzegbare gezegd is? Hieronder schuilt een politieke vraag: hoe kunnen mensen die elkaar verbaal mismeesterden terug op verhaal en tot gesprek komen? Want het blijft spannend: een smeulende veenbrand kan bij de minste windstoot weer opflakkeren.

DE MORGEN ****
'Vechtstuk' is een herkenbare en deugddoende uitsnede uit het volle leven, en durft te eindigen met een onversneden liefdesverklaring.

van: Wannes Gyselinck, Ans Van den Eede
met: Greg Timmermans, Ans Van den Eede
techniek: Bart Mommerency
kostuums: Marlene De Smet
met dank aan: CAMPO, NONA, Theater aan Zee
met de steun van: de Vlaamse Overheid, de stad Gent

Locatie: CC Evergem

Net zoals jij thuis, gaan ook wij zuinig om met energie. De temperatuur in de zaal bedraagt 19°. Heb je het graag wat warmer, breng dan een extra vest of trui mee.

Welkom in ons cultuurcafé!

In een gezellige sfeer kan je samen iets drinken en napraten over de voorstelling. Het Cultuurcafé opent 1 uur voor aanvang van de voorstelling en is tot maximum 1 uur open.

  1. Bestel je drank aan het verkooppunt in de foyer en betaal met bancontact.
  2. Ga met je drankticket naar de bar.
  3. Het drankticket is enkel geldig op de dag van aankoop