Cinema Westside - Film Fest Gent On Tour - Dream Scenario

Verenigde Staten, 2023

Tickets
  • dinsdag19 maart 2024om20 uur

De kalende Biologieprofessor Paul Matthews, vertolkt door Nicolas Cage, verschijnt plots in de dromen van miljoenen mensen die nog nooit van de man gehoord hebben. Hij wordt een celebrity, studenten komen eindelijk naar zijn lessen en zijn relatie met zijn vrouw is nog nooit zo goed geweest. Maar dan nemen de nachtelijke verschijningen een duistere wending. Een komedie met een hoek af.  

Duur: 100 minuten

Kristoffer Borgli (regie)

Ari Aster (producent ‘Beau Is Afraid’, ‘Midsommar’, ‘Hereditary’)

Met: Nicolas Cage, Julianne Nicholson (‘I, Tonya’) en Michael Cera (‘Gloria Bell’, ‘Superbad’)

Film Fest Gent On Tour

Elke derde dinsdag van de maand kan je een exclusieve avant-première meepikken. Welke films het worden, wordt telkens ongeveer een maand op voorhand bekendgemaakt.

Gedurende het jaar komen talloze films in de reguliere bioscooproulatie die in aanmerking zouden komen voor een plek op het Film Fest Gent, maar die omwille van de timing niet geprogrammeerd kunnen worden. Het gevarieerde aanbod bevat zowel werk van gevestigde waarden als van aanstormend talent. 

Gedreven door de wens om filmcultuur het hele jaar door op de agenda te zetten, bouwt de organisatie met Film Fest Gent On Tour aan een netwerk van Vlaamse vertoners en distributeurs dat de kwaliteitscinema bij een ruim publiek kan promoten. Film Fest Gent On Tour wordt ook gedragen door het brede vertonersveld in het Vlaamse Gewest.