Ida van Dril & Michiel Schreuders - De Rattenvanger

Nederland

Tickets
  • zondag21 maart 2021van15tot16uur
www-page-event-uitvlieg-text

Aan de rand van het dorp Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij muziekinstrumenten. Zodra hij op zijn zelfgemaakte magische fluit speelt, verzamelen alle ratten zich om te luisteren. Adelien het liefje van Luca, is schoonmaakster en haar rattenvriendje Barry helpt haar daarbij.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad, wie wil dat nu niet? Ook Adelien raakt in de ban van de burgemeester.

Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij opendoet, staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint ...

‘De Rattenvanger’ is een spannend en magisch, hedendaags sprookje over moed, verleiding en anders durven zijn. Met livemuziek, poppenspel en heel veel humor. Ze wonnen met hun vorige voorstelling ‘Joris en de Draak’ die ook bij ons te zien was in 2017, de prijs voor de beste familievoorstelling (Het Gouden Eitje) van de Parade.

Voorstelling in het kader van 40 jaar Bibliotheek Evergem.

Vier je verjaardag tijdens deze voorstelling

De jarige mag gratis naar de voorstelling, als er minimum vijf vriendjes meekomen. Voor de vriendjes en de volwassenen wordt de prijs van de voorstelling aangerekend: 6 (-26 jaar) en 8 euro. Je mag zelf taart of gebak meenemen en je kan drankjes kopen in de cultuurcafé.

IK RESERVEER EEN VERJAARDAGSFEESTJE IN HET CULTUURCENTRUM

Cultuurcentrum Evergem

Leeftijd

vanaf 6 tot 11 jaar

Info