AntennA Festival

GEANNULEERD

Tickets
  • zaterdag27 februari 2021van19tot23.59uur

De prijs is telkens per dag

Na een geslaagde eerste editie van het AntennA Festival vorig seizoen, gaan we op hetzelfde elan verder om jullie opnieuw een tweedaagse te presenteren die een forum geeft aan Belgische artiesten uit de elektronische music scene. Opnieuw worden zowel de foyer, de mezzanine en natuurlijk ook het hoofdpodium volop ingezet. Geen beukende beats waar je doof van wordt, wel een mix tussen experiment, gelaagde electronica en verstilde luistermuziek waar je bij kan wegdromen.

Programma

19 uur – Tribute Patrick Kosmos

Patrick Wille De Waele, aka Patrick Kosmos, is een veel te vroeg gestorven soloartiest die velen in vervoering bracht met zijn fantasierijke podiumacts, vaak met laser. Hij bracht een 8-tal cd’s uit, waaronder het fantastische ‘Lucid Dreams’ en ‘Trance Neutral Zone’ en was ook bekend buiten de landsgrenzen. De band Eiland, met Steve Slingeneyer, Marcus Scheibmaier en Lies Dierckx, mede artiesten bij Patricks optredens destijds, brengen hulde aan deze wonderlijke artiest.

 

21 uur – Avondlicht

Avondlicht is het geesteskind van de Antwerpse elektronische muzikant/producer Matthias Dziwak. Zijn steeds bezwerende sound – donker en breekbaar, maar steeds verzachtend – verweeft verschillende genres, gaande van dance tot hedendaags klassiek, post-rock en ambient.

 

23 uur – Stijn Hüwels & Randall Casaer

Randall Casaer is als tekenaar-schrijver bekend van regisseurswerk met Wim Helsen en Wouter Deprez. Als illustrator kennen we allen zijn werk als huistekenaar bij De Slimste Mens ter Wereld. Stijn Hüwels creëert met zijn processed gitaar, unieke loops en field opnames een fascinerende minimalistische sound. Speciaal voor AntennA brengen Randall en Stijn samen een uitzonderlijke live performance. De muziek van Stijn vormt de sturende kracht voor Randalls on the spot unieke illustraties. Zonder meer niet te missen.

 

Hou deze website in de gaten voor meer updates.

Cultuurcentrum Evergem