AntennA Festival

Tickets
  • vrijdag26 februari 2021van19tot23.59uur

De prijs is telkens per dag

Na een geslaagde eerste editie van het AntennA Festival vorig seizoen, gaan we op hetzelfde elan verder om jullie opnieuw een tweedaagse te presenteren die een forum geeft aan Belgische artiesten uit de elektronische music scene. Opnieuw worden zowel de foyer, de mezzanine en natuurlijk ook het hoofdpodium volop ingezet. Geen beukende beats waar je doof van wordt, wel een mix tussen experiment, gelaagde electronica en verstilde luistermuziek waar je bij kan wegdromen.

Programma

19 uur – Onrust (Wendy Mulder)

Mulders eigenzinnige ‘tantric techno for the restless’ vermengt industrial met underground techno en psyched drones & mantras uit begin deze eeuw. Haar muziek slaat aan bij zowel rabiate muziekfanaten als frivole clubbers. Geert Lenssens staat in voor de betoverende visuals.

 

21 uur – Slumberland (Solo)

Slumberland omarmt volop het experiment. De band bestaat uit de soloartiest Jochem Baelus die een arsenaal aan zelfgemaakte instrumenten etaleert om een hypnotische krautrock/post-punk sound te creëren die nog lang blijft nazinderen.

 

23 uur – David Martijn & Bart Stolle

David ‘Dave’ Martijn kennen we als een van de leden van het fenomenale Goose, samen met de Dewaele broers Belgiës beste electro exportproduct. David is al sinds jaren verslingerd aan vintage synthesizers en componeert naast de muziek voor Goose ook soundtracks voor film en tv. Zo blikte hij de bezwerende muziek in voor de Een serie ‘De Dag’ en samen met producer Jeroen Swinnen ook ‘De Twaalf’.

Bart Stolle is een rasecht kunstenaar die schilderwerk en tekeningen combineert met (animatie)film en videoclips. Zo maakte hij al enkele (abstracte) clips voor Goose, waaronder de laatste single ‘Heaven’. Samen met David tovert hij een bijzondere wereld op het podium. Een unieke performance!

 

Hou deze website in de gaten voor meer updates.

Cultuurcentrum Evergem

Video