AntennA Festival

Tickets
  • vrijdag24 maart 2023om19 uur

Ook concerten OP LOCATIE: op zaterdag 25 maart in 't Klokhuis, Sleidinge 

COMBITICKET voor vrijdag 24 en zaterdag  25 maart

Na een geslaagde eerste editie van het AntennA Festival in 2020 gaan we op hetzelfde elan verder om jullie deze keer een tweedaagse te presenteren die een forum geeft aan Belgische artiesten uit de elektronische music scene. AntennA vzw en Cultuurcentrum Evergem zetten hun schouders eronder om er een spetterende editie van te maken!

19 uur – Teleferick (Christophe Ywaska) 

Teleferick is het project van radiofiguur / dichter / muzikant / concertorganisator Christophe Ywaska. Hij maakt muziek bij imaginaire films. De muziek die hij brengt vraagt om een luisterend oor en is vaak een mix van fieldrecordings en ruismelodieën of elektronica met neoklassieke tinten.

20 uur – Onrust feat. Geert Lenssens

Onrust is het soloproject van de Belgische autodidactische elektronische artiest Wendy Mulder. Ze verkende de afgelopen jaren met succes analoge synthese, computerpercussie en sampletechniek. Zelf beschrijft ze haar muziek als 'Tantric Techno For The Restless.'
Onrust krijgt deze avond visuele begeleiding van beeldend kunstenaar & postproductie expert Geert Lenssens.

21.15 uur – Slumberland (solo)

Slumberland omarmt volop het experiment. De band bestaat uit de soloartiest Jochem Baelus die een arsenaal aan zelfgemaakte instrumenten etaleert om een hypnotische krautrock/post-punk sound te creëren die nog lang blijft nazinderen.

22.30 uur – Silver Galaxy (Anne-Maria Van Reusel, Dennis Slypen, Robin Burke)

Enkele jaren geleden vertrok de Belgische elektronische muzikante Anna-Maria Van Reusel naar Berlijn en ontwikkelde daar onder invloed van electro akoestische elementen, Berliner Schule en Krautrock haar modulaire synthesizer sound. Samen met Dennis Slypen op gitaar en Jens-Holger Hopp op synthesizer vormt ze SILVER GALAXY. Ze zullen variaties op composities van hun aanstaande debuutalbum spelen. Robin Burke (Optical Collusion) zal op zijn deels zelfgebouwde modulaire video synthesizer de muziek met live gegenereerd beeldmateriaal begeleiden.

Hou de website in de gaten voor meer info en updates!