Bart Kaëll & Luc Appermont - Luc en Bart een paar apart

Tickets
  • vrijdag27 januari 2023van20 uurtot22 uur

In 2018 trokken Bart Kaëll en Luc Appermont voor het eerst samen naar het theater voor een intieme reis door hun professioneel leven en hun ondertussen meer dan veertig jaar lange relatie. Met nooit eerder vertelde anekdotes werd het publiek meegezogen in een nostalgische avond met een lach en een traan. Maar Bart en Luc zijn nog lang niet uitverteld. Wat deed Luc in Las Vegas? Waarom verbaasde Bart het publiek in Bangkok?

Deze twee monumenten uit de Vlaamse showwereld hebben nog ontelbare anekdotes, zowel van voor als achter de schermen, maar ook nog mooie en pakkende verhalen uit hun persoonlijk leven. Kortom, een nieuwe reis door de voorbije veertig jaar die je absoluut niet wil missen.

Net zoals jij thuis, gaan ook wij zuinig om met energie. De temperatuur in de zaal bedraagt 19°. Heb je het graag wat warmer, breng dan een extra vest of trui mee.

Bezetting

Bart Kaëll, Luc Appermont (zang, tekst), Marc de Boeck (piano, accordeon), Claude de Maertelaere (piano, trompet), Raf Helsen (drums), Stijn Tondeleir (bas), Jan Decombele (gitaar)

Info