TeaTime Company - A Matter of Time

Tickets
  • zaterdag18 maart 2023om19 uur

‘A Matter of Time’ laat een aanstekelijk samenspel zien dat zowel fysiek als mentaal uitdagend is en visueel intrigeert. In de voorstelling wordt de relatie getoond tussen circus en dans, jongleren en bewegen, lichamen en jongleerballen, het mogelijke en onmogelijke. De performers balanceren op de dunne lijn tussen succes en mislukking. Hoe ver kan je de regels buigen voor ze breken?

De artiesten tonen in futuristische kostuums hun jongleerkunsten die samenvloeien tot een voorstelling die blijft boeien.

Het gezelschap is gespecialiseerd in Chinese paal, dans en jonglerie. Ze gaan op zoek naar de verwantschap tussen deze disciplines. Ze dagen elkaar uit om de zwaartekracht te doorbreken, de tijd te verbuigen en het onmogelijke te bereiken. TeaTime Company wil de grenzen van hun disciplines vervagen om zo een nieuwe bewegingstaal te creëren. Een bewegingstaal die menselijke reacties op abstracte situaties toont. Complexe ideeën worden toegankelijk gebracht, steeds in combinatie met subtiele humor en sprekende beelden. 

Net zoals jij thuis, gaan ook wij zuinig om met energie. De temperatuur in de zaal bedraagt 19°. Heb je het graag wat warmer, breng dan een extra vest of trui mee.

Bezetting

Hannah Rogerson, Bavo De Smedt, Pieter Visser (spel), Piet Van Dycke (regie)

Leeftijd

vanaf 8 jaar