Theater Van Santen - De Kleine Prins

Nederland

Tickets
  • zondag12 maart 2023om15 uur

De Kleine Prins: “Grote mensen willen soms iets worden wat ze eigenlijk al zijn. Ze begrijpen nooit iets uit zichzelf en het is vervelend hen alles uit te moeten leggen!”

De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes. Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Kleine Prins helpt hem en beleeft meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden …

Deze minimusical is een eigentijdse en vrije bewerking van het bekende boek van Antoine de Saint-Exupéry, Franse schrijver en vliegenier (1900 –1944). Theater Van Santen creëert op een sprankelende en speelse manier de sferen waarin de Kleine Prins en andere figuren tot leven komen.

Een fantasierijke voorstelling met livemuziek, dans, zang en veel humor.

Net zoals jij thuis, gaan ook wij zuinig om met energie. De temperatuur in de zaal bedraagt 19°. Heb je het graag wat warmer, breng dan een extra vest of trui mee.

Bezetting

Esmee de Boer (spel, zang, livemuziek), Judith Koch, John van Santen, (spel, zang, livemuziek, bewerking), Martijn van Will (regieadvies, coaching)

Leeftijd

vanaf 7 jaar