4Hoog - Hier & Daar

Tickets
  • zondag12 februari 2023van15 uurtot16 uur

In ‘Hier & Daar’ worden drie bonte actrices drie prinsessen met een hoek af. We zien een wereld waar je alles kan zijn. Een sneeuwman, een onderwatersnorkelober of een prinses. Elk personage heeft zijn eigen DAAR, zijn eigen droomwereld. Die ziet er telkens anders uit. Een wereld waarin je hier kan zijn en toch ook daar.

Een visuele, kleurrijke voorstelling met boeiende muziek en prachtige beelden.

In het voorjaar 2022 ging regisseur Frans Van der Aa met pensioen. Voor zijn laatste 4Hoog-productie maakte hij een voorstelling als ode aan het fantasierijk denken van een kleuter.

Frans van der Aa zal voor altijd wel zwarte piet blijven, naast zijn tv-werk is hij al bijna twintig jaar de artistiek leider van 4Hoog. Het werd in 1997 opgericht door Raf Walschaerts (Kommil Foo) en Caroline Lanoye en groeide onder zijn impuls uit tot een kwalitatief productiehuis voor kleutertheater.

Net zoals jij thuis, gaan ook wij zuinig om met energie. De temperatuur in de zaal bedraagt 19°. Heb je het graag wat warmer, breng dan een extra vest of trui mee.

Bezetting

Debbie Crommelinck, Evelien Van Hamme, Lien Wildermeersch (spel), Frans Van der Aa (regie, concept), Liesa Van der Aa, Ephraïm Cielen (muziek)

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Info

Website
4hoog.be