Cuatro Productions - Salto Amortale

Tickets
  • zaterdag22 oktober 2022van19 uurtot20 uur

Een integrerende mix van acrobatie, clownerie, humor, dans en beeldend theater.

In zijn schamele atelier raakt een kunstenaar geobsedeerd door een mysterieus marmeren vrouwenbeeld. Wanneer hij het beeld omhelst, komt het tot leven. De jonge vrouw heeft een ondeugende nieuwsgierigheid en gooit heel zijn voorspelbare leventje overhoop. Ze lijkt met haar ongeremdheid en betovering de wetten van de werkelijkheid te herschrijven. Droomt hij of is ze echt? Hij probeert de dingen te behouden, maar zijn onvoorspelbare muze en ook de vertrouwde voorwerpen in zijn atelier ontsnappen steeds meer aan zijn controle. Niets is nog zeker. 

Op de grens van het mogelijke en onmogelijke, tasten de twee personages – beiden virtuoze acrobaten – de fysieke grenzen af. Tussen droom en werkelijkheid, obsessie en waanzin dagen ze elkaar uit. Het leidt tot hilarische en magische scènes, hartstochtelijke misverstanden, wervelende ontsnappingspogingen … Een hoog staaltje poëtische acrobatie!

Deze voorstelling krijgt het kwaliteitslabel UITSCHIETER.

Bezetting

Jarno Vanthuyne, Sofia Enriquez Martinez (spel), Serena Wuytack (regie, choreografie), Danny Ronaldo, Brandon Lagaert (coach)

Leeftijd

vanaf 8 jaar