Maya Wuytack - Niets chronisch (behalve de liefde)

Poëzievoorstelling in het kader van Gedichtendag

Tickets
  • donderdag27 januari 2022van20 uurtot22 uur

Bibliotheek Evergem in samenwerking met Poemtata

Dichteres Maya Wuytack komt in het kader van Gedichtendag langs in Cultuurcentrum Evergem. Met haar solo-poëzievoorstelling 'Niets chronisch (behalve de liefde)' tovert ze een poëtisch universum. Nadien is er een tatoeage afterparty. Maya zet je favoriete zin op een door de toeschouwer gekozen plek op het lichaam.

Over Maya

Maya Wuytack (°1987) is artist-performer. Ze groeide net als haar zus op in een wereld van sociaal en artistiek engagement en maakte vele reizen door Latijns-Amerika. Met haar vader deelt ze de liefde voor poëzie.

Maya Wuytack studeerde aan het Herman Teirlinck Instituut (Toneelklas Dora Van der Groen) en behaalde haar master Dramatische Kunsten aan het KASK School of Arts in Gent. Ze schrijft, maakt en regisseert poëzie- en theatervoorstellingen, met crossovers naar dans en film. 

Haar werk toert internationaal en kreeg o.a. Internationaal Goud bij Académie Europeénne des Arts. Ook haar filmgedichtdebuut viel in de prijzen, op het Five Continents International Film Festival. Met haar dichtbundeldebuut ‘ONTBREEKBAARHEID’ werd ze opgenomen op de auteurslijst van Literatuur Vlaanderen. In 2019 verscheen haar Engelstalige bundel ‘NOTHING CHRONIC (EXCEPT LOVE)’ in Australië. 

Meer info over Maya

Leeftijd

vanaf 16 jaar