AntennA Festival

Tickets
  • vrijdag18 februari 2022van19 uurtot23.59 uur

De prijs is telkens per dag

Na een geslaagde eerste editie van het AntennA Festival in 2020, gaan we op hetzelfde elan verder om jullie opnieuw een tweedaagse te presenteren die een forum geeft aan Belgische artiesten uit de elektronische music scene. Deze keer splitsen we de locaties op en worden zowel de zalen van ’t Klokhuis in Sleidinge als het podium van het cultuurcentrum ten volle benut. 

Programma

19.00 uur – Onrust (Wendy Mulder)

Mulders eigenzinnige ‘tantric techno for the restless’ vermengt industrial met underground techno en psyched drones & mantras uit begin deze eeuw en slaat aan bij zowel rabiate muziekfanaten als frivole clubbers.

20.30 uur – Maya Wuytack en 3°P (Peter Brabandt)

Peter heeft als drummer en multi-instrumentalist al vele strepen verdient bij o.a. De Vieze Gasten. Maya is theatermaker-dichteres met diverse samenwerkingen in binnen- en buitenland. Speciaal voor het AntennA Festival creëren ze een compleet nieuwe performance waarin hun beider talenten versmelten tot een unieke ervaring van woord, dans en muziek.

 22.00 uur – Slumberland (Solo)

Slumberland omarmt volop het experiment. De band bestaat in feite uit de soloartiest Jochem Baelus die een arsenaal aan zelfgemaakte instrumenten etaleert om een hypnotische krautrock/post-punk sound te creëren die nog lang blijft nazinderen.

23.30 uur – David Martijn & Bart Stolle – Suburb

David ‘Dave’ Martijn kennen we als een van de leden van het fenomenale Goose, samen met de Dewaele broers België's beste elektro exportproduct. David is al sinds jaren verslingerd aan vintage synthesizers en componeert naast de muziek voor Goose ook soundtracks voor film en tv. Zo blikte hij de bezwerende muziek in voor de VT4 serie ‘De Dag’, samen met producer Jeroen Swinnen ook ‘De Twaalf’ en als laatste wapenfeit 'Lockdown'. Voor het Amerikaanse Fox scoorde hij het eerste seizoen van 'War of the Worlds' en kreeg intussen ook de opdracht om het tweede seizoen van muziek te voorzien. Hier vind je de spotifylijst van Dave terug.

Bart Stolle is een rasecht kunstenaar die schilderwerk en tekeningen combineert met (animatie)film en videoclips. Zo maakte hij al enkele (abstr acte) clips voor Goose, waaronder de single ‘Heaven’. Samen met David creëerde hij 'Suburb', een film van 38 minuten over een banale voorstad, drie jaar lang geobserveerd door Bart. Met enkele legendarische analoge synthesizers uit de jaren 70 speelt David live een dreunend klanktapijt. Zet je schrap voor een bedwelmende minimale trip. Niet te missen!

Tweedaags festival op vrijdag 18 februari in Cultuurcentrum Evergem en zaterdag 19 februari 2022 in 't Klokhuis Sleidinge.

Hou de website in de gaten voor meer updates.