Lukas Lelie - Reflux

GEANNULEERD

  • donderdag5 mei 2022van20 uurtot21.40 uur

Lukas Lelie heeft sinds zijn debuutshow ‘Ik Doe Mijn Best’ niet stilgezeten. Zo werkt hij al jaren voor en achter de schermen mee aan ‘De Ideale Wereld’, leerde hij Vlaanderen de koekenrayon kennen via ‘Standaard Koekhandel’ én is hij ook eens twee kilometer gaan joggen. Tot zover de grote verwezenlijkingen, want verder draait het leven van Lukas nog steeds grotendeels om eten, met alle onvermijdelijke bijwerkingen van dien. In zijn tweede zaalshow ‘Reflux’ vertelt hij over de zure oprispingen in zijn leven en de vragen die zijn eetlust verstoren. Net als in zijn vorige show gaat Lukas voor een hoop droge oneliners en observaties met een groot gebrek aan pretentie.

Lukas verlangt natuurlijk ook naar de catering van de cultuurcentra. En omdat hij niet graag alleen eet, neemt hij comedian Edouard De Prez mee als vaste support act.

Edouard De Prez is een Gentse stand-up comedian. Enkele jaren geleden ging hij door het leven als comedy-rapper Jérome. Sinds 2014 schuimt hij de Vlaamse podia af met zijn scherpe observaties. Hij haalde al de finales van Radio 2’s Humorklas 2016 en de Lunatic Comedy Award 2017. Naast zijn podiumwerk presenteert hij Palaver, een comedy-podcast. In 2019 won zijn podcast een Cutting Edge Award in de categorie radio/podcast.

Bezetting

Lukas Lelie en Edouard De Prez