Theater van A tot Z - Chica en Flicka

Tickets
  • zondag27 maart 2022van15 uurtot16.10 uur
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Elk kind voelt zich wel eens ‘anders’ vanwege zijn afkomst of huidskleur, vanwege een stempel als ADHD of hoogsensitief, vanwege een beperking … Ook Chica en Flicka verschillen erg van elkaar. Met muziek en poëzie leren ze elkaar beter kennen en waarderen. Zo slaan ze een brug tussen hun verschillende leefwerelden en ontdekken dat ze meer met elkaar verbonden zijn dan ze op het eerste gezicht dachten.

‘Chica en Flicka’ is een speelse en grappige voorstelling  met een duidelijke boodschap: ‘anders zijn’ is geen probleem want iedereen is anders, en toch hetzelfde. In de voorstelling komt de poëzie van Geert De Kockere tot leven. Zangeres Eva De Roovere maakte er liedjes van. Eva is gekend als frontvrouw van de folkrockgroep Kadril. Vanaf 2016 is ze ook als soloartiest aan de slag.

Bezetting

Jorka Decroubele, Eva De Roovere (spel, zang), Pablo Casella (muziek), Walter Janssens (regie) Fred Delfgaauw (regie)

Vier je verjaardag tijdens deze voorstelling

De jarige mag gratis naar de voorstelling, als er minimum vijf vriendjes meekomen. Voor de vriendjes en de volwassenen wordt de prijs van de voorstelling aangerekend: 6 (-26 jaar) en 8 euro. Je mag zelf taart of gebak meenemen en je kan drankjes kopen in de cultuurcafé.

IK RESERVEER EEN VERJAARDAGSFEESTJE IN HET CULTUURCENTRUM

Leeftijd

vanaf 6 tot 10 jaar