Geike & Hydrogen Sea

Tickets
  • zaterdag12 februari 2022van20 uurtot22.30 uur

Eind 2019 kwam het langverwachte nieuwe soloalbum ‘Lost in Time’ van Geike Arnaert eindelijk uit. Het duurde acht jaar vooraleer ze klaar was met de opvolger van ‘For The Beauty Of Confusion’ maar het resultaat mag er zijn. Het werd een fantastisch, tijdloos maar ook super muzikaal album. Liefst negen van de elf songs op het nieuwe album werden samen geschreven met Joost Zweegers (Novastar).

Met stem, een vleugelpiano en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen Birsen Uçar en Pj Seaux van Hydrogen Sea een nieuwe klankwereld. Verwacht geen singer-songwriter muziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Ze zullen bestaande en splinternieuwe nummers brengen die je naar adem doen happen. Hydrogen Sea bracht al twee succesvolle albums uit: ‘In Dreams’ (2016) en ‘Automata’ (2019). Een uniek dubbelconcert!

Bezetting

  • Geike: Geike Arnaert (zang), Robby Govaerts (gitaar), Pedro Gordts (piano, keyboard), Pj Seaux (basgitaar), Steven Van Gelder (drums)
  • Hydrogen Sea: Pj Seaux (piano, basgitaar, keyboard), Birsen Uçar (zang)

Info