TG Graasland - Wachten Op Kado

Nederland

Tickets
  • zondag6 februari 2022van15 uurtot16.10 uur
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een grappige voorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de band springen, over feesten en uitpakken. Over onbetreden paden bewandelen die je verder brengen dan je had verwacht.

Ergens in een magazijn werken twee punctuele mannen. Zij vullen de dozen met precisie en kado’s, alles volgens protocol. De grote kadomachine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Waar dan ook is er altijd wel een feest, dus er moeten kado’s gepakt en gestapeld worden en er mag niets mis gaan. Dan stokt de machine! Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Tegen alle bedrijfsregels in nemen ze het heft in eigen handen. Als de kado's niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kado's! En er is haast bij, want er leeft altijd wel iemand in de gloria.

TG Graasland is een jong gezelschap van ervaren theatermakers. Emiel de Jong van het cabaretduo Schudden was meermaals te gast in het cultuurcentrum. Ook hun eerste jeugdvoorstelling ‘Brrr’ was hier te zien en werd enthousiast onthaald.

Bezetting

Emiel de Jong, Harold Schraven, Rutger Buiter (spel, concept)

Vier je verjaardag tijdens deze voorstelling

De jarige mag gratis naar de voorstelling, als er minimum vijf vriendjes meekomen. Voor de vriendjes en de volwassenen wordt de prijs van de voorstelling aangerekend: 6 (-26 jaar) en 8 euro. Je mag zelf taart of gebak meenemen en je kan drankjes kopen in de cultuurcafé.

IK RESERVEER EEN VERJAARDAGSFEESTJE IN HET CULTUURCENTRUM

Leeftijd

vanaf 4 tot 8 jaar

Info