Piv Huvluv - De allereerste keer

Tickets
  • zaterdag29 januari 2022van19 uurtot20.10 uur

Kinderen willen vroeg of laat stappen zetten naar zelfstandigheid, onder het motto: “Ik wil het zélf doen!” Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met argwaan, onrust en bezorgdheid.

In ‘De Allereerste keer’ beleef je Piv’s groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma’s … Ze passeren allemaal de revue en wekken óf herkenning  óf verlangen op, naar die eigen allereerste keer.  Hij heeft het over zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, voor de eerste keer boodschappen mogen doen, de eerste spreekbeurt, het eerste liefje ...

Een grappige voorstelling vol herkenbare situaties waarin rasverteller Piv stand-up comedy introduceert aan kinderen. In januari 2020 won ‘De Allereerste Keer’ het Kindertheaterfestival Spekken te Gent.

 

Leeftijd

vanaf 8 jaar

Info